ΑΓΙΟΚΛΗΜΑ με 5,50€ – PerfumeWorld | Αρωματοπωλείο
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ €35
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
0 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
ΑΓΙΟΚΛΗΜΑ

ΑΓΙΟΚΛΗΜΑ

ΑΓΙΟΚΛΗΜΑ

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Κωδικός: A1
  • 5,50€


Διαθέσιμες Επιλογές:

Αποστολή

Τα προϊόντα αποστέλλονται με Μεταφορική courier/ ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 2 ή 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Κάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα. 

Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας σας με τους εξής εναλλακτικούς τρόπους:

  • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)
  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Για αγορές από 35€ και άνω, ΔΩΡΕΑΝ  τα μεταφορικά

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Τα είδη που μπορούν να επιστραφούν είναι: πρώτες ύλες καλλυντικών, αρωματικά χώρου, προϊόντα ομορφιάς - μακιγιάζ. Για λόγους υγιεινής τα προϊόντα περιποίησης σώματος και τα αρώματα δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

Η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • επικοινωνήσετε την ίδια ημέρα που παραλάβατε το δέμα στο 2310-766-688
  • το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
  • το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης)
  • Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.

Αγιόκλημα
Name: Lonicera Caprifolium Oil
Το αιθέριο έλαιο Αγιόκλημα ( Lonicera Caprifolium) της οικογένειας Caprifoliaceae, είναι ένας αειθαλής θάμνος που φύεται σε θαμνότοπους και χέρσα ασβεστώδη μέρη σε όλη την Ελλάδα. Τα άνθη του έχουν κιτρινόασπρο χρώμα, ευχάριστη μυρωδιά και χρησιμοποιούνται στην αρωματοποιία και τη φαρμακοποιία.
Το αναγνωρίζουμε παντού και για το λόγο αυτό χαρίζει την αίσθηση της οικειότητας και της χαλάρωσης. Περιέχει λιναλοόλη, γερανιόλη, αρωμαντεντρένη και ευγενόλη. Διαθέτει ηρεμιστικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες και συστήνεται για προβλήματα αϋπνίας, άγχους και νευρομυϊκής υπερέντασης. Λόγω της χαλάρωσης που προκαλεί στο νευρικό σύστημα, πιστεύεται ότι ανοίγει τις πύλες της διαίσθησης και της φαντασίας. Το αιθέριο έλαιο των ανθέων του θεωρείται πολύτιμο στην φαρμακοποιία, καθώς χρησιμοποιείται ως διουρητικό και καταπραϋντικό σε περιπτώσεις στομαχικών διαταραχών.
Συνδυάζεται πολύ καλά με αιθέρια έλαια όπως το Τζίντζερ, το Κυπαρίσσι, το Πεύκο, το Γιασεμί, το Περγαμόντο, τη Σιτρονέλλα, το Φασκόμηλο, το Λιβάνι, το Νερολί και το Σανταλόξυλο.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς κατασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Συνιστάται η χρήση τους να προϋποθέτει ειδικές γνώσεις, ειδάλλως συμβουλευτείτε επαγγελματία ή γιατρό.