ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ με 4,50€ – PerfumeWorld | Αρωματοπωλείο
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ €35
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
0 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ

ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ

ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Κωδικός: A10
  • 4,50€


Διαθέσιμες Επιλογές:

Αποστολή

Τα προϊόντα αποστέλλονται με Μεταφορική courier/ ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 2 ή 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Κάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα. 

Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας σας με τους εξής εναλλακτικούς τρόπους:

  • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)
  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Για αγορές από 35€ και άνω, ΔΩΡΕΑΝ  τα μεταφορικά

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Τα είδη που μπορούν να επιστραφούν είναι: πρώτες ύλες καλλυντικών, αρωματικά χώρου, προϊόντα ομορφιάς - μακιγιάζ. Για λόγους υγιεινής τα προϊόντα περιποίησης σώματος και τα αρώματα δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

Η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • επικοινωνήσετε την ίδια ημέρα που παραλάβατε το δέμα στο 2310-766-688
  • το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
  • το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης)
  • Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.

Γκρέιπφρουτ
Name: Citrus Grantis Peel Oil

Το αιθέριο έλαιο εξάγεται από την απόσταξη του φλοιού του γκρέιπφρουτ είναι λεπτόρρευστο και έχει ένα δροσερό, γλυκό, κιτρώδες άρωμα. Αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο, ιδιαίτερα τονωτικό. Ανακουφίζει από τους πόνους της περιόδου, είναι αποχρεμπτικό, αντισπασμωδικό και αντισηπτικό. Ενδείκνυται για λιπαρά δέρματα με τάσεις ακμής καθώς είναι στυπτικό και εξισορροπητικό. Είναι ένα από τα βασικότερα αιθέρια έλαια που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα, την κατακράτηση υγρών, την παχυσαρκία. Λόγω της αποβολής υγρών από το σώμα βοηθά την τόνωση των μυών.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια όπως Κυπαρίσσι, Γιασεμί, Πεύκο, Λεμόνι, Λεβάντα, Άρκευθος, Σιτρονέλλα, Γεράνι, Κανέλλα, Γαρύφαλλο, Τζίντζερ.
Προσοχή! Ανήκει στα αιθέρια έλαια των εσπεριδοειδών και μπορεί να προκαλέσει φωτοευαισθησία, γι’ αυτό μετά τη χρήση του δεν επιτρέπεται η έκθεση στον ήλιο για 12 ώρες.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς κατασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Συνιστάται η χρήση τους να προϋποθέτει ειδικές γνώσεις, ειδάλλως συμβουλευτείτε επαγγελματία ή γιατρό.