ΣΙΤΡΟΝΕΛΛΑ με 3,00€ – PerfumeWorld | Αρωματοπωλείο
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ €35
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
0 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
ΣΙΤΡΟΝΕΛΛΑ

ΣΙΤΡΟΝΕΛΛΑ

ΣΙΤΡΟΝΕΛΛΑ

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Κωδικός: A52
  • 3,00€


Διαθέσιμες Επιλογές:

Αποστολή

Τα προϊόντα αποστέλλονται με Μεταφορική courier/ ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 2 ή 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Κάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα. 

Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας σας με τους εξής εναλλακτικούς τρόπους:

  • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)
  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Για αγορές από 35€ και άνω, ΔΩΡΕΑΝ  τα μεταφορικά

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Τα είδη που μπορούν να επιστραφούν είναι: πρώτες ύλες καλλυντικών, αρωματικά χώρου, προϊόντα ομορφιάς - μακιγιάζ. Για λόγους υγιεινής τα προϊόντα περιποίησης σώματος και τα αρώματα δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

Η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • επικοινωνήσετε την ίδια ημέρα που παραλάβατε το δέμα στο 2310-766-688
  • το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
  • το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης)
  • Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.

Σιτρονέλλα
Name: Cymbopogon Winterianus Herb Oil

Το αιθέριο έλαιο της σιτρονέλλας είναι ευρέως γνωστό για την εντομοαπωθητική δράση του. Όμως, οι ιδιότητες του είναι αναρίθμητες και δεν θα πρέπει να παραβλέπονται. Έχει έντονη τονωτική, σπασμολυτική, αντιμικροβιακή και αποσμητική δράση. Βοηθά στη ρύθμιση του εμμηνορυσιακού κύκλου. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος, ως απολυμαντικό χώρου και επιφανειών. Η αντιμικροβιακή και αποσμητική του ιδιότητα, καθώς και η ιδιότητά του να περιορίζει τον ιδρώτα, το κάνουν ιδανικό για χρήση σε αποσμητικά.
Συνδυάζεται πολύ καλά με Περγαμόντο, Κέδρο, Ευκάλυπτο, Γεράνι, Λεβάντα, Λεμόνι, Μέντα, Δενδρολίβανο, Φασκόμηλο, Τεϊόδεντρο και Θυμάρι.
Προσοχή! Να σημειωθεί ότι πρέπει να αποφεύγεται η χρήση του κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και στο θηλασμό.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς κατασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Συνιστάται η χρήση τους να προϋποθέτει ειδικές γνώσεις, ειδάλλως συμβουλευτείτε επαγγελματία ή γιατρό.