ΒΟΡΑΚΑΣ με 7,00€ – PerfumeWorld | Αρωματοπωλείο
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ €35
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
0 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
ΒΟΡΑΚΑΣ

ΒΟΡΑΚΑΣ

ΒΟΡΑΚΑΣ

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Κωδικός: Δ9
  • 7,00€


Διαθέσιμες Επιλογές:

Αποστολή

Τα προϊόντα αποστέλλονται με Μεταφορική courier/ ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 2 ή 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Κάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα. 

Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας σας με τους εξής εναλλακτικούς τρόπους:

  • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)
  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Για αγορές από 35€ και άνω, ΔΩΡΕΑΝ  τα μεταφορικά

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Τα είδη που μπορούν να επιστραφούν είναι: πρώτες ύλες καλλυντικών, αρωματικά χώρου, προϊόντα ομορφιάς - μακιγιάζ. Για λόγους υγιεινής τα προϊόντα περιποίησης σώματος και τα αρώματα δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

Η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • επικοινωνήσετε την ίδια ημέρα που παραλάβατε το δέμα στο 2310-766-688
  • το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
  • το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης)
  • Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.

Βόρακας
Name: Βόριο
Ο βόρακας ή τετραβορικό άλας του νατρίου είναι ένα λευκό ορυκτό. Χρησιμοποιείται σε καθαριστικά σπιτιού και στην παρασκευή σαπουνιού. Οι καθαριστικές του ιδιότητες οφείλονται στο ότι, μαλακώνει το ¨σκληρό¨ νερό με αποτέλεσμα να καθαρίζουν καλύτερα τα ρούχα, και ότι κατά τη διάλυση του στο νερό δίνει ένα αρκετά βασικό διάλυμα. Απομακρύνει τη μούχλα, τη σκουριά, διώχνει έντομα και τρωκτικά. Εξαιτίας της χημικής του σύστασης, αναστέλλει τους μικροοργανισμούς που προκαλούν δυσάρεστες οσμές. Στη σαπωνοποιία χρησιμοποιείται για να γαλακτωματοποιήσει το υγρό σαπούνι σε μεγαλύτερη συγκέντρωση και για τη ρύθμιση του pH.
Προσοχή! Να σημειωθεί ότι δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα, γιατί μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα λόγω του υψηλού pH του.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς κατασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Συνιστάται η χρήση τους να προϋποθέτει ειδικές γνώσεις, ειδάλλως συμβουλευτείτε επαγγελματία ή γιατρό.