ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ (ΔΙΑΛΥΜΑ) με 5,50€ – PerfumeWorld | Αρωματοπωλείο
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ €35
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
0 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ (ΔΙΑΛΥΜΑ)

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ (ΔΙΑΛΥΜΑ)

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ (ΔΙΑΛΥΜΑ)

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Κωδικός: Ε5
  • 5,50€


Διαθέσιμες Επιλογές:

Αποστολή

Τα προϊόντα αποστέλλονται με Μεταφορική courier/ ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 2 ή 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Κάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα. 

Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας σας με τους εξής εναλλακτικούς τρόπους:

  • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)
  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Για αγορές από 35€ και άνω, ΔΩΡΕΑΝ  τα μεταφορικά

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Τα είδη που μπορούν να επιστραφούν είναι: πρώτες ύλες καλλυντικών, αρωματικά χώρου, προϊόντα ομορφιάς - μακιγιάζ. Για λόγους υγιεινής τα προϊόντα περιποίησης σώματος και τα αρώματα δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

Η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • επικοινωνήσετε την ίδια ημέρα που παραλάβατε το δέμα στο 2310-766-688
  • το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
  • το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης)
  • Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.

Υαλουρονικό Οξύ (Διάλυμα)
Name: Hyaluronic Acid
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα δομικό στοιχείο του οργανισμού, μόριο που προσδίδει σφριγηλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα. Έχει την ιδιότητα να κατακρατεί νερό μέσα στους ιστούς, πράγμα το οποίο το καθιστά ισχυρό όπλο ενάντια στην γήρανση της επιδερμίδας. Προσφέρει ενυδάτωση, ελαστικότητα και σφρηγιλότητα. Τις ιδιότητές του αυτές, τις οφείλει στην ικανότητά του να απορροφά και δεσμεύει μόρια νερού. Μπορεί να δεσμεύσει νερό μέχρι και 1000 φορές το βάρος του! Χρησιμοποιώντας υαλουρονικό οξύ στις κρέμες μας, προσφέρουμε πλούσια ενυδάτωση και σταδιακή μείωση των ρυτίδων. Προστίθεται στο τέλος της παρασκευής της κρέμας σε ποσοστό 0,1 - 0,5%.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς κατασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Συνιστάται η χρήση τους να προϋποθέτει ειδικές γνώσεις, ειδάλλως συμβουλευτείτε επαγγελματία ή γιατρό.