ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ €35
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
0 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Σχετικά Με Μας

Κάντε το πιο αρωματικό σας ταξίδι…

Τα οσφρητικά ταξίδια από τα αρωματοπωλεία PerfumeWorld  κλεισμένα σε μια αρωματική σταγόνα είναι πάντα γοητευτικά…
Μια επίσκεψη αρκεί για να σε ταξιδέψει στο απόγειο των αισθήσεων και να διαπιστώσεις πως αυτός ο κόσμος… σε μαγεύει! 
Η PerfumeWorld είναι μια ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία από το 2008 στον κλάδο της αρωματοποιίας και κοσμετολογίας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προϊόντα με ανταγωνιστική γκάμα αρωμάτων, καλλυντικών και ειδών προσωπικής περιποίησης που την οδήγησαν στην επιτυχία, ξεπερνώντας πάντα τον ανταγωνισμό. Έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να χτίσει ένα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand στο χώρο των αρωμάτων και καλλυντικών, παρουσιάζοντας μια σταθερή πορεία δυναμικής ανάπτυξης και ισχυρή εικόνα ευρείας αναγνώρισης!

Κορυφαία Ποιότητα, Μέγιστη Διάρκεια, Προσιτές Τιμές

Όλα αυτά τα χρόνια η προτίμηση και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών έχει μετατρέψει τα καταστήματα στα ιδανικά σημεία επιλογής του κατάλληλου -για τον καθένα μας ξεχωριστά- αρώματος. Στα καταστήματα της αλυσίδας, οι πελάτες βρίσκουν μεγάλη ποικιλία αρωμάτων γαλλικής προέλευσης, ενώ το εργοστάσιο παραγωγής με το οποίο συνεργάζεται συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία του είδους παγκοσμίως! Η πρώτη ύλη όλων των αρωμάτων eau de parfum που προσφέρει η PerfumeWorld προέρχεται από εκεί, γεγονός που εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα που φέρουν όλα τα προϊόντα. Χαρακτηρίζονται από μέγιστη διάρκεια, υψηλή ποιότητα αλλά συνάμα και προσιτές τιμές που αναζητά κάθε σύγχρονος καταναλωτής.
Αρώματα, Προϊόντα Ομορφιάς - Μακιγιάζ, Είδη Προσωπικής Περιποίησης (Body Lotion - Body Butter, After Shave Gel - Shower Gel, Hand & Nail Cream) και Πρώτες Ύλες Καλλυντικών ( Essans, Αιθέρια - Φυτικά Έλαια, Διάφορες Ά Ύλες για κρέμες σώματος, προσώπου, χεριών, σαπούνια, αρωματισμό χώρου κ.α. ), συνθέτουν τη γκάμα των προϊόντων που προσφέρονται στα καταστήματα PerfumeWorld.
Η προσωπική περιποίηση δεν είναι είδος πολυτέλειας, αλλά μια πραγματικότητα  που μπορείτε να αγγίξετε.