Πρώτες Ύλες – PerfumeWorld | Αρωματοπωλείο
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ €35
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
0 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Πρώτες Ύλες

BABY POWDER

BABY POWDER

2,50€

BAHAMAS

BAHAMAS

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς κατασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Συνιστάται η χρήση τους…

2,50€

DOVELLA

DOVELLA

2,50€

FRESHNESS

FRESHNESS

2,50€

GLITTER GOLDEN HALO

GLITTER GOLDEN HALO

7,70€

MICA CORAL SPARKLE

MICA CORAL SPARKLE

7,70€

MICA FIERY FUSION

MICA FIERY FUSION

7,70€

OCEAN

OCEAN

2,50€

ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Αβοκάντο Name: Persea Gratissima (Avocado) Oil Το έλαιο αβοκάντο παράγεται με ψυχρή έκθλιψη του σ…

5,00€

ΑΓΓΟΥΡΙ

ΑΓΓΟΥΡΙ

Αγγούρι Name: Cucumis Sativus (1-5%), Aqua (95-99%) Το αγγουρόνερο είναι ο χυμός του αγγουριού. …

4,00€

ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΤΖΕΛ

ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΤΖΕΛ

Αλόη Βέρα Τζελ Name: Aloe Barbadensis To τζελ αλόης προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φ…

5,50€

ΑΛΟΗ-ΜΠΑΜΠΟΥ

ΑΛΟΗ-ΜΠΑΜΠΟΥ

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς κατασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Συνιστάται η χρήση τους…

2,50€

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ

Αμυγδαλέλαιο Name: Prunus Amygdalus Dulcis Το αμύγδαλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, διαθέτ…

3,50€

ΑΡΓΙΛΟΣ ΛΕΥΚΗ

ΑΡΓΙΛΟΣ ΛΕΥΚΗ

Άργιλος Λευκή Οι άργιλοι είναι ένα φυσικό προϊόν ανόργανης σύστασης. Οι ευεργετικές τους ιδιότητες…

3,00€

ΑΡΓΙΛΟΣ ΠΡΑΣΙΝΗ

ΑΡΓΙΛΟΣ ΠΡΑΣΙΝΗ

Άργιλος Πράσινη Οι άργιλοι είναι ένα φυσικό προϊόν ανόργανης σύστασης. Οι ευεργετικές τους ιδιότητ…

3,00€

ΑΡΓΚΑΝ

ΑΡΓΚΑΝ

Αργκάν Name: Argania Spinosa Seed Oil Το έλαιο εξάγεται από τους καρπούς του δέντρου αργκάν. Χρη…

16,50€

ΑΡΝΙΚΑ

ΑΡΝΙΚΑ

Άρνικα Name: Arnica Montana Ιδιαίτερα θεραπευτικό έλαιο για μυϊκούς πόνους, ρευματισμούς, αρθρίτιδ…

8,50€

Αρωματικά Sticks

Αρωματικά Sticks

Τοποθετούνται στο μπουκάλι με το αρωματικό για να διαχέουν το άρωμα στο χώρο. (10 τεμάχια)…

0,80€

Αρωματικό Αυτοκινήτου

Αρωματικό Αυτοκινήτου

Αναδείξτε το χώρο σας επιλέγοντας από αιθέρια έλαια, αρωματικές ύλες, γεύσεις ή ακόμα και το αγαπημ…

1,50€

Αρωματικό Χώρου

Αρωματικό Χώρου

Αναδείξτε το χώρο σας επιλέγοντας από αιθέρια έλαια, αρωματικές ύλες, γεύσεις ή ακόμα και το αγαπημ…

5,50€

ΑΧΛΑΔΙ-ΦΡΕΖΙΑ

ΑΧΛΑΔΙ-ΦΡΕΖΙΑ

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς κατασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Συνιστάται η χρήση τους…

2,50€

ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ (ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ)

ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ (ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ)

Βαλσαμέλαιο (Σπαθόλαδο) Name: Helianthus Anuus (Sunflower) Seed Oil (and) Hypericum Perforatum Flowe…

8,50€

ΒΑΝΙΛΙΑ

ΒΑΝΙΛΙΑ

2,50€

ΒΑΝΙΛΙΑ SWEET

ΒΑΝΙΛΙΑ SWEET

2,50€

ΒΑΣΗ ΚΡΕΜΑΣ

ΒΑΣΗ ΚΡΕΜΑΣ

Βάση Κρέμας Είναι μια θρεπτική, απαλή και ενυδατική Κρέμα περιποίησης προσώπου. Εμπλουτισμένη με εκ…

5,00€

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ

Βασιλικός Name: Ocimum Basilicum Oil Το αιθέριο έλαιο προέρχεται από τα φύλλα του βασιλικού δρα ω…

4,50€

ΒΕΡΙΚΟΚΕΛΑΙΟ

ΒΕΡΙΚΟΚΕΛΑΙΟ

Βερικοκέλαιο Name: Prumus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil Το έλαιο εξάγεται από το κουκούτσι των …

4,50€

ΒΙΤΑΜΙΝΗ A

ΒΙΤΑΜΙΝΗ A

Βιταμίνη Α Name: Retinol Palmitate Η βιταμίνη Α (ρετινόλη) ανήκει στις λιποδιαλυτές βιταμίνες και …

6,00€

ΒΙΤΑΜΙΝΗ E

ΒΙΤΑΜΙΝΗ E

Βιταμίνη Ε Name: Tocopherol Ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις βλαβερές συνέπε…

3,00€

ΒΟΡΑΚΑΣ

ΒΟΡΑΚΑΣ

Βόρακας Name: Βόριο Ο βόρακας ή τετραβορικό άλας του νατρίου είναι ένα λευκό ορυκτό. Χρησιμοποιείτα…

7,00€

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Γαρύφαλλο Name: Eugenia Caryophyllus Leaf Oil Το αιθέριο έλαιο του γαρύφαλλου είναι πολύ ισχυρό α…

2,50€

ΓΙΑΣΕΜΙ

ΓΙΑΣΕΜΙ

2,50€

ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ

ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ

Γκρέιπφρουτ Name: Citrus Grantis Peel Oil Το αιθέριο έλαιο εξάγεται από την απόσταξη του φλοιού …

4,50€

ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ (ΦΥΤΙΚΗ)

ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ (ΦΥΤΙΚΗ)

Γλυκερίνη (Φυτική) Name: (glycerin ή glycerol) Φυτική γλυκερίνη ιδανική για καλλυντικά. Αναμιγνύετ…

2,50€

ΔΑΦΝΕΛΑΙΟ

ΔΑΦΝΕΛΑΙΟ

Δαφνέλαιο Name: Zea Mays (Corn) Germ Oil, Laurus Nobilis Leaf Extract Το δαφνέλαιο είναι γνωστό για…

5,00€

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

Δενδρολίβανο Name: Rosmarinus Officinalis Oil Το δενδρολίβανο είναι καθαριστικό και τονωτικό του …

5,00€

ΔΥΟΣΜΟΣ

ΔΥΟΣΜΟΣ

Δυόσμος Name: Mentha Viridis Leaf Oil Το αιθέριο έλαιο του δυόσμου προέρχεται από απόσταξη ατμού …

5,50€

ΕΛΑΣΤΙΝΗ

ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Ελαστίνη Name: Hydrolyzed Elastin Η ελαστίνη είναι μία πρωτεΐνη που συντίθεται από τους ινοβλάστες …

4,50€

ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ

ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ

Ελιξίριο Σαλιγκαριού Name: Snail secretion filtrate Το σαλιγκάρι εκκρίνει μεγάλες ποσότητες σιέλου,…

5,50€

ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ

ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ

Ευκάλυπτος Name: Eucalyptus Globulus Leaf Oil Το αιθέριο έλαιο του Ευκαλύπτου, προέρχεται από την…

3,50€

ΚΑΚΑΟ

ΚΑΚΑΟ

Βούτυρο Κακάο Name: Theobroma Cacao Seed Butter Το βούτυρο κακάο εξάγεται από τους κόκκους του φυ…

6,50€

ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ

ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ

Καλέντουλα Name: Helianthus Annus Seed Oil (and) Calendula Officinalis Flower Extract Τα άνθη της κ…

8,00€

ΚΑΜΦΟΡΑ

ΚΑΜΦΟΡΑ

Καμφορά Name: Cinammomum Camphora Bark Oil Το αιθέριο έλαιο της καμφοράς (ή ραβιντσάρα) προέρχετα…

3,50€

ΚΑΝΕΛΑ

ΚΑΝΕΛΑ

Κανέλα Name: Cinnamomum Zeylanicum leaf Oil Το αιθέριο έλαιο της κανέλας προέρχεται από τα φύλλα …

2,50€

ΚΑΡΑΜΕΛΑ

ΚΑΡΑΜΕΛΑ

4,50€

ΚΑΡΙΤΕ

ΚΑΡΙΤΕ

Βούτυρο Καριτέ Name: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Το βούτυρο karité (shea butter) παράγεται α…

5,00€

Εμφανίζονται 1-50 από 99.