Διάφορα – PerfumeWorld | Αρωματοπωλείο
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ €35
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
0 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Διάφορα

BABY POWDER

BABY POWDER

2,50€

BAHAMAS

BAHAMAS

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς κατασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Συνιστάται η χρήση τους…

2,50€

DOVELLA

DOVELLA

2,50€

FRESHNESS

FRESHNESS

2,50€

GLITTER GOLDEN HALO

GLITTER GOLDEN HALO

7,70€

MICA CORAL SPARKLE

MICA CORAL SPARKLE

7,70€

MICA FIERY FUSION

MICA FIERY FUSION

7,70€

OCEAN

OCEAN

2,50€

ΑΓΓΟΥΡΙ

ΑΓΓΟΥΡΙ

Αγγούρι Name: Cucumis Sativus (1-5%), Aqua (95-99%) Το αγγουρόνερο είναι ο χυμός του αγγουριού. …

4,00€

ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΤΖΕΛ

ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΤΖΕΛ

Αλόη Βέρα Τζελ Name: Aloe Barbadensis To τζελ αλόης προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φ…

5,50€

ΑΛΟΗ-ΜΠΑΜΠΟΥ

ΑΛΟΗ-ΜΠΑΜΠΟΥ

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς κατασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Συνιστάται η χρήση τους…

2,50€

ΑΡΓΙΛΟΣ ΛΕΥΚΗ

ΑΡΓΙΛΟΣ ΛΕΥΚΗ

Άργιλος Λευκή Οι άργιλοι είναι ένα φυσικό προϊόν ανόργανης σύστασης. Οι ευεργετικές τους ιδιότητες…

3,00€

ΑΡΓΙΛΟΣ ΠΡΑΣΙΝΗ

ΑΡΓΙΛΟΣ ΠΡΑΣΙΝΗ

Άργιλος Πράσινη Οι άργιλοι είναι ένα φυσικό προϊόν ανόργανης σύστασης. Οι ευεργετικές τους ιδιότητ…

3,00€

ΑΧΛΑΔΙ-ΦΡΕΖΙΑ

ΑΧΛΑΔΙ-ΦΡΕΖΙΑ

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς κατασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Συνιστάται η χρήση τους…

2,50€

ΒΑΝΙΛΙΑ

ΒΑΝΙΛΙΑ

2,50€

ΒΑΝΙΛΙΑ SWEET

ΒΑΝΙΛΙΑ SWEET

2,50€

ΒΑΣΗ ΚΡΕΜΑΣ

ΒΑΣΗ ΚΡΕΜΑΣ

Βάση Κρέμας Είναι μια θρεπτική, απαλή και ενυδατική Κρέμα περιποίησης προσώπου. Εμπλουτισμένη με εκ…

5,00€

ΒΙΤΑΜΙΝΗ A

ΒΙΤΑΜΙΝΗ A

Βιταμίνη Α Name: Retinol Palmitate Η βιταμίνη Α (ρετινόλη) ανήκει στις λιποδιαλυτές βιταμίνες και …

6,00€

ΒΙΤΑΜΙΝΗ E

ΒΙΤΑΜΙΝΗ E

Βιταμίνη Ε Name: Tocopherol Ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις βλαβερές συνέπε…

3,00€

ΒΟΡΑΚΑΣ

ΒΟΡΑΚΑΣ

Βόρακας Name: Βόριο Ο βόρακας ή τετραβορικό άλας του νατρίου είναι ένα λευκό ορυκτό. Χρησιμοποιείτα…

7,00€

ΓΙΑΣΕΜΙ

ΓΙΑΣΕΜΙ

2,50€

ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ (ΦΥΤΙΚΗ)

ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ (ΦΥΤΙΚΗ)

Γλυκερίνη (Φυτική) Name: (glycerin ή glycerol) Φυτική γλυκερίνη ιδανική για καλλυντικά. Αναμιγνύετ…

2,50€

ΕΛΑΣΤΙΝΗ

ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Ελαστίνη Name: Hydrolyzed Elastin Η ελαστίνη είναι μία πρωτεΐνη που συντίθεται από τους ινοβλάστες …

4,50€

ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ

ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ

Ελιξίριο Σαλιγκαριού Name: Snail secretion filtrate Το σαλιγκάρι εκκρίνει μεγάλες ποσότητες σιέλου,…

5,50€

ΚΑΚΑΟ

ΚΑΚΑΟ

Βούτυρο Κακάο Name: Theobroma Cacao Seed Butter Το βούτυρο κακάο εξάγεται από τους κόκκους του φυ…

6,50€

ΚΑΡΑΜΕΛΑ

ΚΑΡΑΜΕΛΑ

4,50€

ΚΑΡΙΤΕ

ΚΑΡΙΤΕ

Βούτυρο Καριτέ Name: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Το βούτυρο karité (shea butter) παράγεται α…

5,00€

ΚΑΡΥΔΑ

ΚΑΡΥΔΑ

2,50€

ΚΕΡΑΣΙ

ΚΕΡΑΣΙ

4,50€

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΦΥΤΙΚΟ

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΦΥΤΙΚΟ

Κολλαγόνο Φυτικό Name: Glycoproteins Ποιότητα : 94. 45% φυσικής προέλευσης Το Κολλαγόνο είναι φυσι…

6,00€

ΛΕΒΑΝΤΑ

ΛΕΒΑΝΤΑ

Λεβάντα Name: Lavanda Angustifolia Oil Το ανθόνερο λεβάντας έχει ένα υπέροχο λουλουδένιο άρωμα. Ε…

4,00€

ΛΕΒΑΝΤΑ FRESH

ΛΕΒΑΝΤΑ FRESH

2,50€

ΛΕΜΟΝΙ

ΛΕΜΟΝΙ

2,50€

ΜΑΝΓΚΟ

ΜΑΝΓΚΟ

2,50€

ΜΠΑΝΑΝΑ

ΜΠΑΝΑΝΑ

2,50€

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς κατασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών. Συνιστάται η χρήση τους…

2,50€

ΠΟΥΔΡΑ

ΠΟΥΔΡΑ

2,50€

ΠΡΑΛΙΝΑ

ΠΡΑΛΙΝΑ

4,50€

ΡΟΔΑΚΙΝΟ

ΡΟΔΑΚΙΝΟ

2,50€

ΡΟΔΙ

ΡΟΔΙ

2,50€

ΡΟΔΟ

ΡΟΔΟ

Ρόδο Name: Rosa Centifolia Oil (1-5%), Aqua (95-99%) Το νερό που προέρχεται από την απόσταξη των ρ…

4,00€

ΣΙΛΙΚΟΝΗ (ΦΥΤΙΚΗ)

ΣΙΛΙΚΟΝΗ (ΦΥΤΙΚΗ)

Σιλικόνη (Φυτική) Name: Hydrogenated Ethylhexyl Olivate (and) Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables…

7,50€

Εμφανίζονται 1-50 από 57.