Ανθόνερα – PerfumeWorld | Αρωματοπωλείο
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ €35
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
0 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Ανθόνερα

Με τον όρο ανθόνερο αναφερόμαστε στο νερό που προκύπτει κατά την απόσταξη των ανθών, των φύλλων και του ξηλώματος κτλ, για την εξαγωγή του αιθέριου ελαίου με τη μέθοδο της απόσταξης με υδρατμούς. Τα αρωματικά αυτά νερά έχουν τις θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού, από το οποίο προέρχονται. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία πληθώρα καλλυντικών προϊόντων, εμπλουτίζοντας την υδατική φάση.
ΑΓΓΟΥΡΙ

ΑΓΓΟΥΡΙ

Αγγούρι Name: Cucumis Sativus (1-5%), Aqua (95-99%) Το αγγουρόνερο είναι ο χυμός του αγγουριού. …

4,00€

ΛΕΒΑΝΤΑ

ΛΕΒΑΝΤΑ

Λεβάντα Name: Lavanda Angustifolia Oil Το ανθόνερο λεβάντας έχει ένα υπέροχο λουλουδένιο άρωμα. Ε…

4,00€

ΡΟΔΟ

ΡΟΔΟ

Ρόδο Name: Rosa Centifolia Oil (1-5%), Aqua (95-99%) Το νερό που προέρχεται από την απόσταξη των ρ…

4,00€

Εμφανίζονται 1-3 από 3.