Φυτικά Έλαια – PerfumeWorld | Αρωματοπωλείο
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ €35
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
0 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Φυτικά Έλαια

Ένα έλαιο βάσης είναι ένα φυτικό έλαιο που προέρχεται από τα λιπαρά συστατικά των φυτών, συνήθως από τους σπόρους, τους πυρήνες ή τους καρπούς. Έχουν υγρή μορφή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και αποτελούνται από μίγματα εστέρων της γλυκερίνης με ακόρεστα λιπαρά οξέα. Η παραλαβή τους από τους καρπούς γίνεται με τη μέθοδο της πίεσης (έκθλιψη) ή με τη μέθοδο της εκχύλισης (μέσα σε ουδέτερο λάδι βάσης π.χ. ελαιόλαδο, σογιέλαιο, ωριμάζουμε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ένα βότανο). Αυτά που λαμβάνονται με πίεση εν ψυχρώ είναι ποιοτικώς ανώτερα. Τα φυτικά έλαια απορροφώνται εύκολα από το δέρμα. Κάθε έλαιο βάσης προσφέρει έναν διαφορετικό συνδυασμό θεραπευτικών ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών. Η επιλογή του ελαίου βάσης εξαρτάται από το θεραπευτικό όφελος που επιδιώκεται. Υπάρχουν ορισμένα έλαια όπως το βαλσαμέλαιο που ενδέχεται να προκαλέσει φωτοευαισθησία στη χρήση του παρουσία φωτός.

Τα έλαια βάσης χρησιμοποιούνται για να αραιώσουν τα αιθέρια έλαια πριν από την εφαρμογή. Όταν εφαρμόζονται στο δέρμα τα αδιάλυτα, αιθέρια έλαια και άλλες συγκεντρωμένες αρωματικές ουσίες μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς ή αλλεργικές αντιδράσεις σε μερικά άτομα. Οι φυτικές λοσιόν, οι κρέμες, τα έλαια σώματος, τα έλαια μπάνιου, και άλλα προϊόντα ενυδάτωσης και φροντίδας του δέρματος γίνονται επίσης χρησιμοποιώντας τα φυτικά έλαια εμποτισμού. Από ένα απλό μίγμα αιθέριου ελαίου/ελαίου βάσης σε μια πιο σύνθετη φυσική λοσιόν, η επιλογή του ελαίου βάσης έχει σημασία για τις θεραπευτικές ιδιότητες, το χρώμα, το άρωμα και τη ζωή του τελικού προϊόντος σας. Εάν ένα έλαιο βάσης έχει ένα ισχυρό, πικρό άρωμα, είναι ένδειξη ότι έχει αλλοιωθεί.
ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Αβοκάντο Name: Persea Gratissima (Avocado) Oil Το έλαιο αβοκάντο παράγεται με ψυχρή έκθλιψη του σ…

5,00€

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ

Αμυγδαλέλαιο Name: Prunus Amygdalus Dulcis Το αμύγδαλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, διαθέτ…

3,50€

ΑΡΓΚΑΝ

ΑΡΓΚΑΝ

Αργκάν Name: Argania Spinosa Seed Oil Το έλαιο εξάγεται από τους καρπούς του δέντρου αργκάν. Χρη…

16,50€

ΑΡΝΙΚΑ

ΑΡΝΙΚΑ

Άρνικα Name: Arnica Montana Ιδιαίτερα θεραπευτικό έλαιο για μυϊκούς πόνους, ρευματισμούς, αρθρίτιδ…

8,50€

ΑΧΙΛΛΕΑ

ΑΧΙΛΛΕΑ

Αχιλλέα Name: Achillea Millefolium (5-10%), Zea Mays (Corn) Oil Το έλαιο Αχιλλέας είναι ένα από τ…

9,50€

ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ (ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ)

ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ (ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ)

Βαλσαμέλαιο (Σπαθόλαδο) Name: Helianthus Anuus (Sunflower) Seed Oil (and) Hypericum perforatum Flowe…

8,50€

ΒΕΡΙΚΟΚΕΛΑΙΟ

ΒΕΡΙΚΟΚΕΛΑΙΟ

Βερικοκέλαιο Name: Prumus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil Το έλαιο εξάγεται από το κουκούτσι των …

4,50€

ΔΑΦΝΕΛΑΙΟ

ΔΑΦΝΕΛΑΙΟ

Δαφνέλαιο Name: Zea Mays (Corn) Germ Oil, Laurus Nobilis Leaf Extract Το δαφνέλαιο είναι γνωστό για…

5,00€

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (COSMETIC GRADE)

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (COSMETIC GRADE)

Ελαιόλαδο (Cosmetic Blend) Name: Olea Europaea Fruit Oil Ελαιόλαδο ιδανικό για χρήση σε καλλυντικά …

3,50€

ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ

ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ

Καλέντουλα Name: Helianthus Annus Seed Oil (and) Calendula Officinalis Flower Extract Τα άνθη της…

8,00€

ΚΑΝΝΑΒΗ

ΚΑΝΝΑΒΗ

Κάνναβη Name: Cannabis Sativa Seed Oil Το έλαιο της κάνναβης εξάγεται από το φυτό Cannabis sativa…

6,00€

ΚΑΡΥΔΑ

ΚΑΡΥΔΑ

Καρύδα Name: Cocos Nucifera Oil Το έλαιο καρύδας προέρχεται από τη σάρκα των ώριμων καρυδών. Είνα…

4,00€

ΚΑΡΥΔΑ (FRACTIONATED)

ΚΑΡΥΔΑ (FRACTIONATED)

Καρύδα (Franctionated) Name: Caprylic/Capric Triglyceride, Medium Chain Triglyceride (from Cocos Nuc…

7,00€

ΚΑΡΥΔΕΛΑΙΟ

ΚΑΡΥΔΕΛΑΙΟ

Καρυδέλαιο Name: Junglans Regia (Walnut) Seed Oil Το καρυδέλαιο είναι πολύ πλούσιο σε Ω-3 λιπαρά, …

6,00€

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ

Καστορέλαιο Name: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil Το καστορέλαιο παράγεται από το τροπικό φυτό …

3,50€

ΚΙΣΣΟΣ

ΚΙΣΣΟΣ

Κισσός Name: Zea Mays (Corn) Germ Oil (and) Hedera Helix Leaf Extract Το έλαιο κισσού θεωρείται τ…

8,00€

ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ

ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ

Μακαντάμια Name: Macadamia Ternifolia Seed Oil Το έλαιο Macadamia προέρχεται από τους καρπούς του…

5,00€

ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟ

ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟ

Νυχτολούλουδο Name: Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil Το έλαιο νυχτολούλουδο προέρχεται απ…

14,50€

ΡΟΔΑΚΙΝΕΛΑΙΟ

ΡΟΔΑΚΙΝΕΛΑΙΟ

Ροδακινέλαιο Name: Prunus Persica (Peach) Kernel Oil Πλούσιο σε βιταμίνες Ε, Α και Β, το ροδακινέλ…

5,00€

ΡΟΔΙ

ΡΟΔΙ

Ρόδι Name: Punica Granatum Seed Oil Το ρόδι έλαιο προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυ…

24,00€

ΡΥΖΕΛΑΙΟ

ΡΥΖΕΛΑΙΟ

Ρυζέλαιο Name: Oryza Sativa (Rice) Bran Oil Το έλαιο από τα πίτουρα ρυζιού (rice bran oil) προέρχ…

5,00€

ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ

ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ

Σησαμέλαιo Name: Sesamum Indicum Seed Oil Το σησαμέλαιο παράγεται από το σησάμι. Τις ευεργετικές τ…

4,00€

ΣΙΤΕΛΑΙΟ

ΣΙΤΕΛΑΙΟ

Σιτέλαιο Name: Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Το σιτέλαιο προέρχεται από την έκθλιψη του φύτρου…

6,00€

ΣΤΑΦΥΛΕΛΑΙΟ

ΣΤΑΦΥΛΕΛΑΙΟ

Σταφυλέλαιο Name: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil Το σταφυλέλαιο προέρχεται από τα κουκούτσια του …

4,00€

ΤΖΟΤΖΟΜΠΑ

ΤΖΟΤΖΟΜΠΑ

Τζοτζόμπα Name: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil Το έλαιο τζοτζόμπα προέρχεται από τους σπ…

14,00€

Εμφανίζονται 1-25 από 25.